Selectarea produselor dorite

cum cumparIn momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos.
Semnul ✔ va confirma ca produsul a fost adaugat in cos.

adauga in cos

Cosul de cumparaturi poate fi gasit in partea de sus a magazinului

cos de cumparaturi

sau in meniul magazinului

cos cumparaturi

In Cosul de cumparaturi aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati, sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la magazin si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Inapoi la magazin.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Livrezi la o altă adresă? si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Nota comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.