Stickere perete decorative

Stickere perete decorative
Stickere perete decorative

Atunci cand trebuie sa ne reamenajam casa ne gandim in primul rand la materialele ce trebuie folosite.

Problema apare atunci cand remedierile nu sunt de mare anvergura, insa bugetul este foarte limitat.

Zgarieturile de pe pereti sau portiunile decolorate nu ar necesita o rezugravire camerei, insa aceasta va trebui totusi zugravita in intregime, altfel vor aparea diferente de culoare intre pereti.

Una dintre solutiile cele mai simple si mai ieftine pentru a rezolva aceasta problema sunt autocolantele care se lipesc pe perete, cunoscute sub denumirea de stickere perete.

Acestea pot fi aplicate foarte usor atat pe perete, cat si pe alte suprafete netede: mobila, usi, etc.

Singurele cerinte sunt ca suprafetele pe care se vor aplica sa fie uscate, conditiile de umiditate sa fie in limitele normale iar temperatura sa nu fie foarte scazuta (un minim de 10 grade este recomandat pentru o aplicare de buna calitate).

Unele stickere de perete sunt pe material suport de hartie, iar altele sunt pe suport textil, iar fiecare poate fi folosit pentru a creea diferite efecte vizuale.

Astfel, cele pe suport de hartie sunt folosite pentru a simula un efect de tablou, iar cele pe suport textil sunt ideale pentru peretii colorati, acolo unde vor creea iluzia unui element grafic.

Stickerele pot fi folosite si pentru medii umede (baie, bucatarie). Acestea sunt prevazute cu o protectie speciala care este rezistenta la aburi si umezeala,.

Dimensiunile acestora difera in functie de mai multe criterii. Astfel, unele au o dimensiune fixa, dar exista variante care pot fi personalizate in functie de dorintele clientului.

Cele de dimensiuni mari sunt de regula ambalate in mai multe pachete, au marginile taiate, iar „asamblarea” acestora se face foarte usor. „Piesele” sunt numerotate intr-o ordine precisa (de la stanga la dreapta si de sus in jos), iar imbinarile sunt usor de realizat, fiecare bucata avand cruciulite de asamblare marcate la loc vizibil.

Nu trebuie sa ne facem probleme in legatura cu montarea acestora. Daca a fost fixat gresit, stickerul poate fi dezlipit si asezat in noua pozitie fara nici o problema.

In ultimul timp au aparut stickere de perete care pot fi refolosite. Este suficient sa fie dezlipite si pot fi mutate cu usurinta.

Modelele imprimate sunt numeroase. Incepand de la personajele din basme si pana la copaci si animale fantastice.

Mai mult de atat, pot fi realizate stickere personalizate. Este suficient sa trimitem imaginea dorita unui producator, iar acesta ne va trimite stickerul.

my butterfly divider

User:

Infinitesunshine.ro comercializeaza articole de colectie si produse cu mesaje motivationale pentru cei care apreciaza frumosul si tot ce e minunat in jurul lor.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu