Seturi Cadou

Lipsa de timp este unul dintre elementele ce caracterizeaza societatea contemporana.  Momentele cele mai fericite devin deseori o povara greu de gestionat.

seturi cadouA alege un cadou pentru cei dragi sau pentru partenerii de afaceri este greu de realizat, datorita ofertei variate existente pe piata.

Comerciantii au venit insa in intampinarea noastra prin mai multe variante de seturi cadou. Cele mai avantajoase oferte le putem gasi pe internet , atat din punct de vedere al pretului cat si datorita modului de livrare.

Online se pot face comparatii printr-un simplu click intre mai multe categorii de seturi cadou (ce pot fi localizate pe diverse site-uri), iar oferta este practic infinita.

In plus, produsele alese sunt livrate prin curier, eliminandu-se astfel timpul necesar pentru deplasarea catre magazin.

Plata se face direct la livrare, folosind cardul de credit sau modalitatea de plata ramburs.

Seturile pot fi grupate in mai multe categorii. Pot exista seturi cadou pentru casa, pentru ingrijire personala, pentru femei, pentru barbati, pentru copii sau nou nascuti sau pentru partenerii de business, etc.

Seturile cadou pentru femei pot contine gel de dus, lotiune de corp,deodorant si scrub pentru corp si pot fi ambalate in cosuri sau alte ambalaje originale (cutii de diverse forme si marimi).

Tot in aceasta categorie se pot include pungile cu surprize care pot contine sapun gel, balsam pentru buze, ulei satinat sau exfoliant pentru corp.

In ultima perioada produsele bio sunt foarte cautate. Acestea sunt realizate pe baza de plante si nu prezinta niciun risc pentru sanatate.

O impresie deosebita vor face cadourile bio care pot contine creme de maini, creme exfoliante, de ingrijirea pielii sau balsam de buze.

O problema delicata o constituie alegerea de seturi cadou pentru partenerii de business sau colegii de servici.

Alegerea este cu atat mai dificila deoarece trebuie evitate cadourile cu tenta sexuala, politica sau religioasa. Nici alegerea unor cadouri de natura personala nu este indicata in astfel de cazuri.

Cele mai indicate cadouri par a fi gentile de piele personalizate, seturile de lux continand piese de sah, seturile de scris cu tenta vintage sau statuetele de bronz.

Seturile cadou pentru nou nascuti sunt axate in special pe produse de imbracaminte. Trusourile alcatuite din bavetica, botosei, manusi si caciulita (toate produse din bumbac) sunt foarte intalnite.

Exista si variante mai complexe alcatuite din 7 hainute din bumbac: salopeta, body cu maneca lunga, body maieu, pieptar, pantalon cu botos, caciulita si un set de manusi.

 

User:

Infinitesunshine.ro comercializeaza articole de colectie si produse cu mesaje motivationale pentru cei care apreciaza frumosul si tot ce e minunat in jurul lor.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu