Povestea printesei

Povestea Printesei
Povestea Printesei

Intr-un regat minunat traia o printesa trista, care nu avea prieteni, se simtea singura si blocata intre peretii reci. Nu stia ce inseamna sa fie libera, fericita si sa poata face tot ce ii dorea inima. Avea insa o dorinta imensa de a fi fericita.

De ziua ei a primit un cadou tablouasul cu mesajul : Bucura-te de fiecare moment, viata ta se intampla acum”. Cu ajutorul parintilor a pus mesajul respectiv in camera ei ,pe perete.

Zilele treceau si printesa se intreba ce inseamna sa se bucure de fiecare moment, dupa ce vedea in mod repetat acel mesaj, asa ca s-a uitat pe geam, a vazut soarele dintr-o data si i-au venit idei. Printesa a inceput sa se duca in gradina, sa petreaca timp cu animalele, sa stea langa minunatele flori din gradina, sa se bucure de razele soarelui, sa simta iarba, sa atinga roua si sa asculte ciripitul pasarelelor.

Si-a dat seama ca poate crea multe momente stand in natura, nu in castel si ca a te bucura de fiecare moment, inseamna sa te lasi purtat de energia momentului, de lucrurile minunate care exista in jur, sa vezi frumosul si lucrurile pozitive . A inceput sa intre in vorba cu oamenii, sa creeze conversatii minunte, bazate pe lucruri placute.

Facand asta zi de zi, printesa se simtea din ce in ce mai fericita si simtea nevoia des sa nu mai stea in castel, ci sa stea in mijlocul naturii, oamenilor, animalelor, in mijlocul lor creand momente unice, magice si beneficiind de energia clipei, de frumusetile din jur si de propria bucurie.

Dupa cateva luni viata printesei era total diferita. Fata trista din castel ramase in spate si ii luase locul o printesa fericita, in armonie cu natura, locurile si oamenii, o printesa care stie sa se bucure de viata si constientizeaza cat de pretioasa e viata si ca totul se intampla ACUM.

Mai mult printesa a rugat parintii sa puna placute decorative in cat mai multe camere ale castelului si sa daruiasca si oamenilor dragi.

Fericirea printesei a inspirat toti oamenii cu care ea a intrat in contact si in felul acesta toti au o viata mai frumoasa si se simt mai bine.

Povestea continua si printesa aduce lumina,bucurie si abundenta zi de zi in viata ei si in jur.

User:

Infinitesunshine.ro comercializeaza articole de colectie si produse cu mesaje motivationale pentru cei care apreciaza frumosul si tot ce e minunat in jurul lor.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu