Magneti de frigider

Melancolia vacantei

Cu totii ne-am obisnuit sa luam suveniruri din calatoriile noastre, atat pentru cei dragi noua cat si pentru noi. Aceste amintiri reprezinta intotdeauna momente de dulce amintire.

Suvenirurile si drumul lor

De-a lungul timpului aceste suveniruri s-au transformat si au ajuns de la dimensiuni faraonice la magnificii magneti de frigider. Acesta este cadoul cel mai potrivit. Multi dintre noi avem colectie de magneti de frigider, iar fiecare reprezinta altceva.

Si totul a pornit in 1960 cand magnetii de frigider au fost folositi pentru prima oara in scopuri educative, sub forma de cifre sau litere si erau folositi si acasa si in scoli pentru a invata copiii.

Gama este atat de variata incat ramai ore in sir in fata tarabelor sau a micilor magazine care comercializeaza acesti magneti.

 

magneti de frigider din vacanta

Finite si arta

Exista magneti pentru frigider care reprezinta imagini celebre ale oraselor pe care le vizitati. La inceput erau magnetii luciosi care aveau o reprezentare mai putin fidela, cu o coloristica pregnanta. Apoi, in timp, imaginile de pe magneti au devenit mai sofisticate si reproducerile mai aproape de poze clare. In prezent, gasesti unii magneti pentru frigider atat de bine lucrati cu imagini din orasele vizitate incat esti sigur ca este o mica opera de arta.

Exista adevarate opera de arta ca si magneti de frigider, reprezentand statui cu port popular din diferite tari.

magneti de frigider
Magneti de frigider

Magnetii sunt din diverse materiale: ceramica, plastic, metal, sticla, pluta, piele. Pe spate au un magnet care este de dimensiunea unei monede sau este aplicat pe toata suprafata.

Magneti de frigider cu icoane sau cu chipurile sfintilor sunt cele mai cautate suveniruri pe care le gasiti in preajma manastirilor sau a bisericilor.

In prezent, magnetii de frigider nu mai reprezinta doar suveniruri. Se pot realiza magneti personalizati pentru diverse evenimente pe care le organziati, inclusiv ca si marturii de nunta. Daca doriti sa faceti unei persoane un cadou inedit, acesta poate fi un magnet de frigider personalizat cu o poza anume sau cu citate motivationale. Iar dimensiunile nu mai sunt cele de acum multi ani. Pot fi realizate poze sub forma de magnet cu dimensiunile unei poze reale.

Tehnica a evoluat si au fost cautate tot felul de metode pentru a imbunatati modul de executie si rezultatul obtinut. Astfel incat gasim astazi magneti de frigider cu efecte 3D.

Magnetii de frigider s-au raspandit pe tot mapamondul ca si cadou universal. Sunt usor de transportat si foarte semnificativi.

User:

Infinitesunshine.ro comercializeaza articole de colectie si produse cu mesaje motivationale pentru cei care apreciaza frumosul si tot ce e minunat in jurul lor.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu