Karambit CS GO intre joc si realitate

Desi este putin cunoscut in Europa, acest tip de cutit este destul de raspindit in zona Asiei. Insasi forma pe care o are este tipica acestei zone. Cutitul are forma unei gheare de tigru, ceea ce il face usor de manuit, precis si eficient.

Karambitul a inceput sa fie cunoscut atunci cand o firma producatoare din Indonezia a avut o idee revolutionara pentru promovarea acestuia: includerea intr-un joc destinat consolelor. Comercializarea acestora a cunoscut o crestere exploziva odata cu incheierea unui parteneriat cu Valve (compania care produce jocul CS:GO)

Varianta virtuala – cutite karambit cs go

In CS GO, karambitul este unul dintre cele mai scumpe arme si poate fi folosit pentru nu mai putin de 90 de skinuri.

Cea mai scumpa varianta este Karambit Black Laminate si este recomandat de foarte multi jucatori datorita formei speciale si a faptului ca ofera o multitudine de skinuri (modul in care arata arma in limbajul gamerilor).

In realitate, karambitul are mai multe forme si dimensiuni, iar acest lucru este reflectat si in realitatea virtuala. Exista modele: Karambit Lore, Karambit Black Laminate, Karambit Ruby, Karambit Boreal Forest, Karambit Marble Fade, Karambit Black Doppler Pearl si multe altele.

In privinta formelor, jocul respecta realitatea: forma cutitului este aceea de gheara de tigru, iar manerul este in forma de semicerc. Partea care taie are forma trapezoidala ca in realitate, iar unele modele prezinta pe partea superioara a manerului zimti.

Partea superioara manerului a este prevazuta cu un inel. Degetul mare se introduce in acel orificiu si in acest mod se asigura o priza mai buna a cutitului.

Karambit CS:GO
Karambit CS:GO

Karambit – realitatea

Aparut in secolul al XI-lea in Indonezia, a fost utilizat ca instrument agricol si cutit de vanatoare. Ulterior a fost imbunatatit, atat din punct de vedere al designului cat si al materialelor folosite la realizarea acestuia si a devenit unul dintre cele mai bune cutite in raportul calitate/pret (lucru respectat si in variantele prezentate in CS:GO).

Producatorii asiatici isi imbunatatesc in permanenta oferta, astfel fiind lansata noua gama Karambit Butterfly in care iubitorii de cutite CS:GO pot descoperi o parte din skin-urile oferite de joc.

Karambit-ul de astazi este destinat in primul rand pentru uzul personal. Se foloseste atat in gospodarie cat si in agricultura si cresterea animalelor.

Este foarte folosit in autoaparare si este introdus in dotarea armatelor din diferite tari.

Karambit este insa si o arma de colectie, care este extrem de cautata de colectionarii din intreaga lume.

User:

Infinitesunshine.ro comercializeaza articole de colectie si produse cu mesaje motivationale pentru cei care apreciaza frumosul si tot ce e minunat in jurul lor.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu