Decor – Decoratiuni inedite pentru casa ta

Obiectele decorative iti transforma viata in culoare

Cand locuiesti intr-o casa inchiriata sau abia te-ai mutat in casa ta si bugetul s-a terminat o data cu renovarea apartamentului si cu achizitia catorva piese de mobilier, te intrebi ce poti face pentru a da viata noii tale locuinte.

cuier-hope

Exista un simplu raspuns, simplu: decoratiuni. Cu bani putini si cu doar cateva decoratiuni orice spatiu poate fi readus la viata. Casa trebuie sa devina acasa.

Daca ai peretii zugraviti in culoare alba, te poti juca cu decoratiuni ce au tonuri colorate, pentru a schimba ambientul incaperii respective

Planul colorat al casei tale

Pentru inceput cel mai eficient este sa-ti faci o lista ce cuprinde elemente de decor pe care le poti folosi in fiecare incapere. Astfel, iti poti face o imagine de ansamblu asupra intregii locuinte si poti schimba oricand intregul ambient. Asa iti va fi mult mai usor sa ai un buget calculat de la inceput pe care te poti baza si nu trebuie sa-l depasesti.

Ca sa-ti fie mai usor, poti incepe de la intrare in locuinta. Cuierele mici, cu mesaje motivationale aduc zambetul pe buzele tuturor inclusiv pe ale tale cand intri in casa. La fel de importante sunt si covorasele de la intrare. Cumpara covorase colorate sau unele cu mesaje dragute.

perna-scaun

Daca ai canapea si fotolii albe, pernele colorate sunt accesoriile cu care poti schimba amnbientul livingroom-ului. De asemenea, perdelele si draperiile sunt elemente fundamentale in decoratul locuintei. Cu decoratiuni textile iti poti colora si dormitorul, mai ales daca ai peretii zugraviti in tonuri neutre. O cuvertura colorata si cateva perne cu huse colorate pot pune aceasta incapere intr-o lumina calda care sa te indemne la calm si odihna. Din accesoriile de décor pot face parte si lumanarile parfumate sau colorate sau suportul de lumanari din diverse materiale.

Nici bucataria nu trebuie neglijata. Si aici te poti juca alegandu-ti prosoape de bucatarie cu modele vii sau colorate in culori care sa contrasteze cu mobila bucatariei. Aici te poti axa si pe o vesela diferita. Poti iesi din cotidian cumparand farfurii colorate sau cu diverse modele care iti incanta privirea. Pernele scaunelor pot fi si ele parte din lista de décor. In prezent exista perne pentru scaune realizate din diverse materiale, dar si cu mesaje diverse.

Baia nu trebuie ignorata indiferent daca este renovata sau nu. Aici este locul in care va puteti alege prosoape colorate, iar halatele de baie la fel. Puteti pune si aici lumanari parfumate si vaze cu flori pentru a avea un ambient placut. Cosul de rufe constituie un alt element de décor important.

Nu uitati sa folositi culoare!

 

User:

Infinitesunshine.ro comercializeaza articole de colectie si produse cu mesaje motivationale pentru cei care apreciaza frumosul si tot ce e minunat in jurul lor.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu